Міністру освіти і науки України Табачнику Дмитру Володимировичу

Несправедливі результати ЗНО з української мови

Шановний пане Табачнику!
Ми,абітурієнти,які складали ЗНО з української мови ІІ-ої сесії(3 червня 2011 р.),дуже незадоволені розподілом балів з української мови. Як ми і передбачали сталася несправедливість.Завдання обох сесій були однакової складності, але учасникам другої сесії поставили нижчі бали за однакову кількість правильних відповідей, ніж учасникам першої сесії.
Ми сподіваємося, що ця петиція дійде до вас!І ви встановите справедливість.
Якщо ви нічого не зробите, то абітурієнти вийдуть на вулиці, бо в нашій країні тільки так можна чогось досягти!

Петиция Несправедливі результати ЗНО з української мови к Міністру освіти і науки України Табачнику Дмитру Володимировичу была создана и написана Олексій Косухін (e_kos@ukr.net). Эта петиция находится на публичном интернет-сервере www.OnlinePetition.ru. Владельцы службы и спонсоры не связаны с петицией. По техническим и другим вопросам обращайтесь на webmaster@onlinepetition.ru