Петиція абітурієнтів, які складали ЗНО з біології 14.06.2011 р.

Шановні Дмитро Володимирович Табачник та Ірина Павлівна Зайцева!
Від імені абітурієнтів 2011 року, які складали ЗНО з біології 14.06.2011 р., хочемо повідомити, що не всі завдання тесту були коректними,а саме:
1.Які найпростіші утворюють навколо своїх клітин панцир з кремнезему?
2.Установіть послідовність дій під час надання першої домедичної допомоги людині з відкритим переломом гомілки.
Аргументуємо це тим, що, по-перше, радіолярії мають внутрішній скелет з кремнезему, а форамініфери-зовнішній. Також форамініфери утворюють вапнякові поклади, до складу яких входить кремнезем; по-друге, у книзі, яку ви рекомендуєте (Шабатура, Матяш, Мотузний, видавництво Генеза), у 21 параграфі пише: "При відкритих переломах гострі кінці зламаної кістки розривають м`язи, кровоносні судини, нервові волокна, шкіру. Виникають кровотечі. ПЕРЕДУСІМ необхідно зупинити кровотечу, закрити рану чистою повязкою, а потім вже накладати шину. Негайно відправити потерпілого до лікарні". Ми можемо надати інформацію про конкретне розташування цих правил. Також, щодо цього завдання: зверніть увагу на саме запитання - там вказанно, что це послідовність ДОМЕДИЧНОЇ допомоги.
Ми вирішили написати цю петицію для того, щоб ви переконалися у некоректності цих запитань і, відповідно, виправили ці помилки. Просимо, щоб ви дали нам за ці запитання втрачені бали.
З повагою, абітурієнти 2011 року.

Петиция Петиція абітурієнтів, які складали ЗНО з біології 14.06.2011 р. к Табачнику Дмитру Володимировичу, міністру освіти України, та Зайцевій Ірині Павлівні.,директору УЦОЯО была создана и написана Бердиева Нигина Насридиновна (niggi@ukr.net). Эта петиция находится на публичном интернет-сервере www.OnlinePetition.ru. Владельцы службы и спонсоры не связаны с петицией. По техническим и другим вопросам обращайтесь на webmaster@onlinepetition.ru