Табачнику Дмитру Володимировичу, Зайцевій Ірині

ЗНО з англійської

Шановний пане Табачнику, та Ірина Зайцева!
Ми абітурієнти, які складали ЗНО з англійської мови 6 червня, дуже незадоволені тим, що таблиця переведення тестових балів 2011 року, набагато гірша, ніж таблиця 2010 року. Хоча в 2010 році було 78 питань, а у 2011 69. Цікаво чим ви керувалися при складанні цьогорічної таблиці? Навіщо було її настільки змінювати? Більше 10 балів різниця? Як таке можливо, що перші 3 завдання не оціненні, а точніше оціненні, але ж у 0 балів? Нас і так дуже мало, а ви ще так "зарублюєте" оцінки! І навіщо ставити прохідний бал 124, коли його взагалі не має у таблиці? Таке враження, що ви спеціально хочете нас(абітурієнтів) "завалити", але ж нас і так мало!
Мі сподіваємося, що ця петиція дійде до вас!І ви не проігноруєте наші вимоги щодо Вашої роботи.
Якщо все буде навпаки,то почнуться безкінечні мітинги,забастовки і т.д.Зробіть хоча б колись ЗНО справедливим!

Петиция ЗНО з англійської к Табачнику Дмитру Володимировичу, Зайцевій Ірині была создана и написана Анастасия (rias@multinet.dp.ua). Эта петиция находится на публичном интернет-сервере www.OnlinePetition.ru. Владельцы службы и спонсоры не связаны с петицией. По техническим и другим вопросам обращайтесь на webmaster@onlinepetition.ru