Першому Національному Телеканалу України

Шановний Перший Національний Телеканал України!

Громада України, а саме прихильники творчості Джамали вважають, що у зв'язку з її фактичною перемогою (6365 унікальних голосів з різних телефонів), а також у відмові від "переголосування", яке потягнуло би за собою безліч брудних пліток, просимо вас зробити Джамалу учасником Євробачення 2012 від України без національного відбору.

Сподіваємося ви відгукнетеся на цю петицію, та зробите демократичний висновок, на основі демократичного рішення країни!!!

Петиция Прохання відправити Джамалу у 2012 році від України на Євробачення без національного відбору, у зв'язку з її перемогою (6365) к Першому Національному Телеканалу України была создана и написана Чинюк Игорь (emtec92@gmail.com). Эта петиция находится на публичном интернет-сервере www.OnlinePetition.ru. Владельцы службы и спонсоры не связаны с петицией. По техническим и другим вопросам обращайтесь на webmaster@onlinepetition.ru