Шановні Дмитро Володимирович та Ірина Павлівна!
Від імені абітурієнтів 2011 року, які складали ЗНО з української мови та літератури 3.06.2011 р., маємо зазначити, що завдання першої та другої сесій БУЛИ РІВНІ ЗА СКЛАДНІСТЮ. Ми не заперечуємо, що завдання з літератури першої сесіі були складніше, ніж другої, проте завдання з мови складніше у другій сесії. Тому було б не справедливо, якщо таблиця першої сесії набагато відрізнялася б від другої.
Наша вимога полягає у тому, щоб Ви дали доручення Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України розібратися у ситуації, що склалася під час тестування з української мови, а також у наданні шкали оцінювання, яка б відповідала рівню складності обох сесій.
З повагою, абітурієнти 2011 року.

Петиция Петиція абітурієнтів 2011 року, які складали ЗНО з української мови та літератури 3.06.2011 р. к Табачнику Дмитру Володимировичу, міністру освіти України, та Зайцевій Ірині Павлівні.,директору УЦОЯО была создана и написана Самойлова Дарья Дмитриевна (dolly.D@mail.ru). Эта петиция находится на публичном интернет-сервере www.OnlinePetition.ru. Владельцы службы и спонсоры не связаны с петицией. По техническим и другим вопросам обращайтесь на webmaster@onlinepetition.ru