Мы оставили свои подписи под петицией У підтримку головного лікаря Луцького пологового будинку к Прокурору Волинської області Андрію Гілю

Прочитать петицию ПОДПИСАТЬ ПЕТИЦИЮ

50Варинюк Иванна Николаевна

49Таня

48Лiдія

Прекрасний лікар, чудова доброзичлива людина.думаю,що працювати з Токарчуком М.М. всім було приємно і колегам, і підлеглим і пацієнтам. Все завжди було на вищому рівні.Тому хто таке чинить,"за їхнє добро"велике превелике ФУУУУУУУУУУУУУУ, ганьба!!!Бог не спить, усе Він бачить!бійтесь!!!!!!на чужому нещасті, щастя не побудуеш!
47Ірина

46Оксана

`
45Яна

44Валентина

43Ольга

42Майструк Антоніна Володимирівна

41Вікторія

40Ліліана

У 2009 народжувала в Луцькому пологовому.Вдячна всім,поч.з реєстратора в ж/к за їхнє ставлення.Очевидно.гол. лікар талановито зорганізував роботу.Наш П Б не тільки найкращий в Україні,а гідно може конкурувати і з закордонними закладами.Пологи приймав Токарчук.Більш професійного і чуйного лікаря годі шукати.Не повірю нікому хто говорить про будь-яку винагороду!!! Завдяки Михайлу Михайловичу і колективу П Б -моя дитина і я живі і ЗДОРОВІ.Дуже хочеться,щоб людина,яка 30 років приносить щастя в наші сім"ї - могла продовжити свою благородну діяльність.(Не в сталінські ж часи живемо:комусь НЕ СПОДОБАВСЯ-доніс-схопили-розправились)Такими людьми треба дорожити.Сподіваюся на справедливість.Токарчук(без патетики)-виняткової порядності людина.
39lilja

38Ангеліна

Вважаю, що Токарчук порядна людина, хоча особисто з ним не спілкувалася. А правоохоронним органам варто не там хабарників шукати:))
37Олеся Дубина

36Ірина

Токарчук М.М. дуже відповідальна і чуйна людина. Якщо він не очолюватиме міський ПБ, то на 3-тю дитину напевно не наважуся... довіряю лише йому і його руководству... майбутнє без нього лякає...
35Сергеева Юлия

34Марина

33Marisha

32Віталія

31Наталія Водько

Пишу слова глибокої вдячності особисто Токарчуку Михайлу Михайловичу та всім працівникам пологового будинку! Вважаю, що високий авторитет і визнання пологовий будинок м. Луцька здобув завдяки всім професіоналам і спеціалістам, які працюють в ньому. Михайло Михайлович і є взірцем професійності і порядності! Бажаю щоб СПРАВЕДЛИВІСТЬ ВІДНОВИЛАСЬ!
30Марусіч Мар"яна Василівна

29Юлія

28Марія

Висловлюю свою підтримку Токарчуку М.М.
27Оксана

Супер лікар!
26Гапяк Ірина

Дуже гарний лікар і хороша людина!!!
25Ольга

24Ольга

23Оля

22Наталія Савелюк

Підтверджую професіоналізм і порядність Михайла Михайловича, а також усіх тих працівників Луцького пологового будинку, з якими стикалася до, під час і після пологів.
21Юля

20Юля

Дякую Михайлу Михайловичу за його важку і таку важливу роботу! Тримайтеся! Ми з вами!
19Гарбар Юлія Ростиславівна

18Лидия

Стільки позитивних відгуків про цей пологовий від звичайних людей свідчать про професійність головного лікаря!
17Ліля

Ми за справедливість!
16Назарук Наташа

15Олена

14Yliya

Prekrasnuy doktor!
13Діана

Токарчук-прекрасний лікар!!!!!!!11
12Тетяна

11кухарук олеся

лікар хороший одним словом від Бога
10Диана

9Ольга Куцевич

8Ведмеденко Юлія Iгорівна

7Суровцева Ольга

6Віоліна

5Ігнатович Т.О.

4Юлія Борейчук

Токарчук М.М. контролював хід моєї вагітності від перших днів і до пологів, був присутній і на самих пологах і весь час мої батьки були в курсі всього процесу. Жодного натяку на якісь гроші або хабар ні з його боку, ні з боку інших медпрацівників пологового будинку не було. Я дуже вдячна всім, а найбільше Михайлові Михайловичу за чуйне ставлення і гарне медичне обслуговування!!!! Низький вам уклін - від моєї сім"ї і від моєї чудової донечки, яка завдяки нашим медиками народилась здоровою.
3Диана

2Наталя Гуркіна

Я народжувала в луцькому пологовому у вересні 2010 року. Абсолютно всім задоволена! Жодних натяків на віддячити зі сторони персоналу небуло! Я вважаю, що нам, лучанам, є чим пишатися! А всім іншим установам є де повчитися як потрібно працювати і відноситися до людей! І цим всім, я вважаю, ми завдячуємо в великій мірі головному лікарю цієї установи, адже саме керівник створює ту атмосферу, з якою потім стикаються люди. Наша родина дуже вдячна за приємні спогади про пологи Луцькому клінічному пологовому будинку і її керівнику Токарчуку М.М.
1Ольга Сінькова