Петиція абітурієнтів 2011 року, які складали ЗНО з хімії 24.06.2011 р.

Шановні Дмитро Володимирович та Ірина Павлівна!
Від імені абітурієнтів 2011 року, які складали ЗНО з хімії 24.06.2011 р., маємо зазначити, що одне із завдань четвертої частини тесту мало некоректну умову, а саме: "У водному розчині натрій карбонату кількість катіонів Натрію становить 1 моль. Обчисліть масу (г) НАТРІЙ КАРБОНАТУ, ДЕКАГІДРАТУ, використаного для виготовлення цього розчину." Дана назва кристалогідрату вказується за новою програмою. Тому для нас, учнів, що вчилися за старою програмою, ця назва викликала нерозуміння задачі.
Крім того, просимо врахувати й те, що цьогорічні завдання були більш складними, ніж минулорічні.
Наша вимога полягає у тому, щоб Ви дали доручення Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України розібратися у ситуації, що склалася під час тестування з хімії, а також у наданні шкали оцінювання, яка б відповідала рівню складності сесії.
З повагою, абітурієнти 2011 року.

Петиция Петиція абітурієнтів 2011 року, які складали ЗНО з хімії 24.06.2011 р. к Табачнику Дмитру Володимировичу, Міністру освіти України, та Зайцевій Ірині Павлівні, директору УЦОЯО была создана и написана Сак Антон Геннадійович (lil_boy93@mail.ru). Эта петиция находится на публичном интернет-сервере www.OnlinePetition.ru. Владельцы службы и спонсоры не связаны с петицией. По техническим и другим вопросам обращайтесь на webmaster@onlinepetition.ru