Шановний Миколо Яновичу та Леоніде Михайловичу!
Звертаємося до Вас з проханням присвоіти театру сучасной хореорафіі "Киів-модерн балет"під керівництвом хореографа Раду Поклітару статус Національного театра сучасноі хореогафіі з відповідним фінансуванням в зв*язку з тим,що фінансова ситуація в театрі досягла критичноі відмітки.Колектив театру неодноразово ставав лауреатом та переможцем міжнародних хореографічних конкурсів,представляючи нашу краіну на високому мистецькому рівні,а також постійно гастролював закордоном та містами Украіни,завойовуючи глядацьку любов.Не допустіть закриття унікального театрального коллективу європейського рівня,тому що це поставить під загрозу культурну інтеграцію нашоі краіни в європейське художнє середовище.З повагою,глядачі театру "Киів-модерн балет".

Петиция Врятуйте єдиний в Украіні хореографічний коллектив європейського рівня театр "Киів-модерн балет" ! к Прем*єр-міністру Украіни Миколі Азарову,міністру культури Украіни Леоніду Новохатько была создана и написана Оксана Ксюша (oksana.ksyusha.1987@mail.ru). Эта петиция находится на публичном интернет-сервере www.OnlinePetition.ru. Владельцы службы и спонсоры не связаны с петицией. По техническим и другим вопросам обращайтесь на webmaster@onlinepetition.ru