Національній телекомпанії України

Шановне керівництво НТКУ!!!
Ми, народ України, вимагаємо чесного та справедливого відбору на конкурс Євробачення 2012 і хочемо взяти на себе всю відповідальність за вибір учасника на цей кокурс. Щоб не було різних конфліктів між зірками та їхніми прихильниками, ми вирішили обрати 5 кандидатів, які, на нашу думку, зможуть гідно представити нашу країну в Баку. Для цього буде проведено соціальне опитування,в якому зможе взяти участь будь-хто, кому не байдужа доля України на конкурсі. Саме 5 лідерів цього опитування будуть представлені як учасники національного відбору.Наш план проведення відбору:
1. На веб-сторінці української фан-групи Євробачення кожен зможе запропонувати свою кандидатуру для участі у відборі (посилання на сторінку http://vkontakte.ru/eurovision_ua)
2. П`ятьом кандидатурам, які зібрали найбільшу кількість голосів, керівництво НТКУ пропонує взяти участь у відборі. В разі відмови певної кандидатури право взяти участь передається наступній кандидатурі по кількості голосів.
3. У відкритому відборі беруть участь 5 учасників, обраних народом. Кожен учасник готує одну пісню. Правила голосування: журі/глядачі - 50/50. До складу журі входять професіонали в області музики, а також учасники Євробачення минулих років.

Петиция Про національний відбір представника України на пісенному конкурсі "Євробачення-2012" к Національній телекомпанії України была создана и написана Котик Світлана (cotik.svetlana@yandex.ua). Эта петиция находится на публичном интернет-сервере www.OnlinePetition.ru. Владельцы службы и спонсоры не связаны с петицией. По техническим и другим вопросам обращайтесь на webmaster@onlinepetition.ru