Дмитру Табачнику, МОН України; Леоніду Губерському, КНУ імені Тараса Шевченка

Проти підвищення цін у гуртожитках

Адміністрація КНУ імені Тараса Шевченка підняла плату за навчання більше ніж в два рази.

Нові ціни на проживання:

Коридорного типу Блочного типу Готельноготипу
 Було Стало Було Стало Було Стало
2-ка 82 196 102 209 140 300
4-ка 82 170 78 175 112 274

В положенні про гуртожитки зазначається: «Вартість місця проживання у гуртожитку складається з вартості утримання місця проживання та вартості обов'яз­кових побутових послуг, шо надаються мешканцям».

Зазначимо, що адміністрація КНУ імені Тараса Шевченка не надала будь-яких даних про вартість утримання місця проживання та вартість побутових послуг. Більше того, побутові послуги та вартість утримання місця проживання очевидно не підвищилася більше ніж в два рази за останні пів року (з моменту останнього підвищення оплати за гуртожитки).

Більше того, адміністрація не провела широкого обговорення питання щодо підвищення плати за гуртожитки із самими студентами.

У зв'язку з вищенаведеним, вимагаємо:

1. Відмінити рішення щодо підвищення плати за гуртожитки.
2. Провести широке обговорення зі студентством щодо питання оплати проживання у гуртожитку
3. Надати фінансовий звіт студентству та обгрунтування цін у гуртожитках.

Петиция Проти підвищення цін у гуртожитках к Дмитру Табачнику, МОН України; Леоніду Губерському, КНУ імені Тараса Шевченка была создана и написана Иван Шматко (rkaskiev@gmail.com). Эта петиция находится на публичном интернет-сервере www.OnlinePetition.ru. Владельцы службы и спонсоры не связаны с петицией. По техническим и другим вопросам обращайтесь на webmaster@onlinepetition.ru