Президенту України, Януковичу Віктору Федоровичу !

Щодо конкурсу проведеного нацрадою на цифрове ТВ

Шановний Віктор Федорович, інтернет суспільство сколихнули результати конкурсу проведеного Нацрадою з питань телебачення і радіомовлення щодо впровадження цифрового телебачення.
З усіх кандидатів на цей конкурс було вибрано незрозумілий нікому окрім самої Нацради. Як на мою думку перелік повинен бути орієнтований саме на громадян України і на їхні погляди і потреби.
З 28-ми каналів переліку ми отримали :
4 - музичних каналів
1 - банківський
1 - хокейний (це в країні де пріоритетним вважається футбол, а хокею як такого не існує)
1 - надзвичайно "необхідний" канал погоди
1 - канал орієнтований на торгівлю нерухомістю (звичайно в нас 46 мільйонів населення і всі просто те і роблять що купляють і продають нерухомість)

Але немає жодного "загально спортивного", не говорячи вже про Футбольний, а Євро-2012 все-таки буде проходити в нашій країні, і воно однозначно не по хокею.
Немає жодного дитячого каналу. Лише один канал новин. І чомусь жодного "опозиційного" каналу, а як же запевняння що в Україні немає цензури і т.п.

Прохання розібратись в даній ситуації і внести корективи в цей повний бардак і "беспредел"

Петиция Щодо конкурсу проведеного нацрадою на цифрове ТВ к Президенту України, Януковичу Віктору Федоровичу ! была создана и написана Маринюк Андрій (lvivct@ukr.net). Эта петиция находится на публичном интернет-сервере www.OnlinePetition.ru. Владельцы службы и спонсоры не связаны с петицией. По техническим и другим вопросам обращайтесь на webmaster@onlinepetition.ru